Horpadás Javítás Budapesten

Minőség és garancia az elegáns autókért

Első lépésben egy felmérést végzünk, melynek keretében szemrevételezéssel megállapítjuk, hogy az adott horpadás javítható-e fényezés nélkül vagy csak karosszéria lakatolással és fényezéssel.

Horpadás javítás fényezés nélkül professzionális eszközökkel. Legyen szó bármilyen horpadásról, ameddig a fényezés nem sérült , nagy valószínűséggel eredeti állapotába visszaállítjuk autóját. Ajtórányitás, gesztenye, cserép, faág, bevásárló kocsi okozta horpadások, parkolókban előforduló kisebb beletolatások, benyomódások ezek mind biztonsággal javíthatóak, nyomtalanul.

Mennyibe fog kerülni a horpadás javítás?

A javítás költsége függ a horpadások számától, méretétől, illetve elhelyezkedésétől. Mivel ez egy összetett dolog, pontos, végleges árat személyesen az autó szemrevételezése után tudunk adni. Cégünknél minimum javítási összeg 12 000 Forint (könnyen hozzáférhető kicsi horpadás esetén).

Több horpadás eggyidejű javítása esetén értelem szerűen kedvezőbb árat tudunk kínálni. Mélyebb, nagyob, nehezebben hozzáférhető javítások esetén az ár 20 000-50 000 Forintra tehető.

Telefonon történő egyeztetés során csak megközelítő árat tudunk önnel közölni, mivel a hiba 100%-os felméréséhez személyes találkozásra van szükség.

Mennyi időt vesz igénybe a javítás?

A tapasztalatok alapján elmondható , hogy átlagosan 1-2 órán belül elvégezhetőek a javítások. Vannak olyan esetek, amikor a sérülés nehezen hozzáférhető helyen van, nagyob mérető a horpadás, mélyebb, ilyenkor a javítási idő meghosszabbodhat.

Garantáljuk hogy az elvégzett munka után

N

kizárt a színeltérés, a festési hiba

N

nincs értékcsökkenés

N

a festés eredeti marad

Kapcsolat

Kérjen tőlünk ajánlatot az űrlap kitöltésével vagy vegy fel velünk a kapcsolatot a tenti elérhetősége egyikén.

06 20 9125 780

zanahorpadas@gmail.com

Ajánlatkérés

Adatkezelési hozzájárulás