Jégkár javítás Budapesten

Minőség és garancia az elegáns autókért

Cégünk 15 éve foglakozik fényezés nélküli horpadás, illetve jégkár javítással. A piacon elérhető legmodernebb technológiával javítjuk jégvert, jégkáros autóját.
A tökéletes jégkárjavítást garantáljuk, mert profi eszközökkel ,és magas szintű tudással rendelkezünk. Jégkárról akkor beszélhetünk ha gépjármű felületének több mint a 20-30%-a megsérült.

Jégkár javítás Casco nélkül

Sajnos nem minden autó tulajdonos rendelkezik Casco biztosítással. Ezt figyelembe véve egyedi árajánlatot tudunk Önnek biztósítani jégkáros autója javítására.
Számunkra minden ügyfél ugyanolyan fontos, hozza el autóját egy kárfelvételre és a lehető legkedvezőbb árat fogjuk biztosítani.

Jégverés esetén az autó teteje és motorháztetője a legnagyobb felület, ezek sérülnek legtöbbször. Egy elemen akár 100-150 db horpadás is található. Egy jégkáros autó javítási ideje átlagosan 2-3 munkanapot vesz igénybe. Vannak extrém esetek mikor akár 5-10 munkanapot is igénybe vehet a javítás. Talán a első, és legtöbbször feltett kérdés mennyibe kerül? Fontos megjegyezni, hogy az általunk elvégzett javítások során megmarad autójának az eredeti fényezése, így értéke nem fog csökkeni!

Nem tudunk telefonon keresztül árat mondani, mindenképp személyesen , az autó átvizsgálása után tudunk hivatalos árat kalkulálni Önnek.

Jégkár javítás Cascoval

Egyre szélsőségesebb hazánkban az időjárás, és ezáltal gyakoribbak a jégesők. A globális felmelegedés a jégesők megsokszorozódását okozzák.

CASCO biztosítás alapján történő jégkár javítás során cégünk a káresemény bekövetkezésétől a javításig mindent elintéz.

Mit kell tennem ha van Cascom és jégkár érte autómat?

Első lépésként vegye fel a kapcsolatot Cégünkel, és egy időpont egyeztetés után megnézzük az autóján keletkezett jégkárt, a biztósító társaság szakembereivel együtt. Ezután jégkár javítási árajánlatot készítünk amit elküldünk a biztosító társaságnak. A kiállított számla 90%-át az Ön biztósítója fogja megtéríteni Cégünknek. Csupán a 10%-önrész az, ami az Ön pénztárcáját fogja terhelni.

Garantáljuk hogy az elvégzett munka után

N

kizárt a színeltérés, a festési hiba

N

nincs értékcsökkenés

N

a festés eredeti marad

Kapcsolat

Kérjen tőlünk ajánlatot az űrlap kitöltésével vagy vegy fel velünk a kapcsolatot a tenti elérhetősége egyikén.

06 20 9125 780

zanahorpadas@gmail.com

Ajánlatkérés

Adatkezelési hozzájárulás